HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Het derde Winterkampioen!

Het derde is de winterkampioen in de 6e klasse 20. Ons derde elftal staat met 11 wedstrijden gespeeld 24 punten bovenaan de ranglijst. Het is natuurlijk een bijzonder verschrikkelijk vertekent beeld, omdat de nummer 2 pas 8 wedstrijden heeft gespeeld. Swift kan dus nog 9 punten halen en zal dus wellicht op maximaal 30 punten komen. Maar dat kan de pret absoluut niet drukken voor de kanjers van ons derde. SVI, VSCO en ZAC kunnen in puntenaantal ook nog over ons derde heen, maar ook dat mag de pret op dit moment niet drukken. Wie had gedacht dat ons derde met een mix van 25 tot 51 jaar het zo goed zou doen? De laatste thuiswedstrijd voor de winterstop was er daarom ook een gezellige afsluiting gepland. Ons derde kreeg lekkere broodjes shoarma voorgeschoteld door Gerrit. Ik weet uit betrouwbare bron dat Gerrit deze bij een koosjere slager uit de Assendorp of Pierik weghaald. Zelf de rode paprika kweekt op de camping in Heino en deze er lekker doorbakt. Het was heerlijk smullen en de magen werden goed gevuld en het bier vloeide rijkelijk. 

De laatste wedstrijd voor de winterstop was thuis tegen het gevaarlijke WVF 9. Op ons hoofdveld die maar kantje boord werd goedgekeurd ging het in den beginne van een leien dakje. Een poep en een scheet stond ons derde met 3-0 voor. Retteketet, hosanna, het kon niet op. Maar oh oh, want ging het toch anders. De scheidsrechter van dienst Johnny, kon door een sneeuwvlokje de beide doelen niet meer zien. Waarop hij de wedstrijd even staakte. Dat gaf sommige spelers even de tijd om een wollen muts en handschoenen aan te trekken. Na 5 minuten pauze ging de wedstrijd weer van start. Voordat de meeste spelers weer bij de les waren had WVF al 3 keer gescoord. En ja hoor het stond weer 3-3. Kon men weer overnieuw beginnen. Onze gelegenheidskeeper Ollie kon  "echt" niets aan de drie doelpunten doen ;-) Toch bleef het derde in een goede afloop geloven. Henk onze allrounder werd geposteerd als laatste man en Gerben op het middenveld geposteerd. Dat bleek goed uit te pakken. Gerben draafde en draafde en gaf eigenlijk nooit op, behalve toen hij eindelijk na het douchen op de stoel zat om een biertje te nuttigen. De wedstrijd werd uiteindelijk met 6-3 gewonnen en het feest duurde nog lang in de kantine. 

Van sommige spelers weet ik dat ze stand als screensaver op hun smartphone hebben staan. Sommige hebben deze uitgeprint en op hun nachtkastje staan of opgehangen aan de koelkast deur. Waar we echter ook staan aan het eind van de competitie, dit staat. Mannen klasse!

HET DERDE IS WINTERKAMPIOEN VAN DE 6-de KLASSE 20.

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier