Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Verlies van HTC; nu Voorwaarts!

Afgelopen zaterdag werd de beladen derby tegen HTC verloren met 3-2. HFC Storica kwam nog wel op voorsprong door Stefano Chaar, maar al in de 1e helft nam HTC een 2-1 voorsprong. Na rust ging HFC Storica op zoek naar de gelijkmaker, maar wist HTC in de 82e minuut de voorsprong uit te bouwen naar 3-1. In de slotminuut maakte Sohel Mazouz nog wel de aansluittreffer. Helaas was er onvoldoende tijd om nog een punt in de wacht te slepen.

Een wedstrijd waarbij we niet te lang stil moeten blijven staan: we moeten voorwaarts en .... dat komt goed uit. Aanstaande zaterdag komt voetbalvereniging 'Voorwaarts V' op bezoek.  Voorwaarts verloor de 1e wedstrijd thuis met 0-2 van het Zwolse SVI en zal gebrandt zijn op een overwinning. Maar: dat zijn wij natuurlijk ook. Een bij voorbaat spannende wedstrijd, want geen van beide teams wil na 2 wedstrijden al onderin de 3e klasse staan.

Aanvang 14.30 uur op ons sportpark Het Hoge Laar, komt allen!!!

Voorwaarts is een vereniging die ontstaan is uit de fusie van Victoria en de Wiekse Boys welke op 5 juli 1950 plaats heeft gevonden. Op dit moment is Voorwaarts de grootste vereniging van Westerhaar-Vriezenveensewijk met ca. 450 leden. De clubkleuren zijn oranje-wit. Het eerste elftal komt dit seizoen weer uit in de derde klasse na twee seizoenen afwezigheid.