HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

In memoriam Chris Sörries

Ons bereikte het droevige bericht dat in de nacht van zondag op maandag ons spelend lid Chris Sörries is overleden. Chris begon bij Storica als hoofdtrainer in het voetbaljaar 2011-2012. De jaren er na was hij een trainer met mooie en wat mindere resultaten. Het hoogte punt was het kampioenschap in 2012-2013. Wat een mooi resultaat was dat en heel mooi jaar voor onze vereniging. Geschiedenis geschreven door het kampioensschap en het jaar er na uit mogen komen in de derde klasse. De jaren er na ging het wat minder met ons vlaggenschip, maar Chris liep nooit weg voor zijn verantwoordelijkheid. Hij bleef altijd coachen en was langs de lijn altijd betrokken.

De afgelopen jaren was Chris spelend lid geworden en hierdoor was hij ook altijd aanwezig op de donderdagavond om te trainen. Eerst vanuit Dronten en Stadshagen en het laatste jaar vanaf de boerderij in Dalfsen. Chris had daar met zijn familie een mooie stek gevonden waar veel dieren gehouden konden worden. Ook was Chris nooit te beroerd om op een voetbalvrije zaterdag een voetgolf toernooitje te organiseren. Hij was dan met Jozua een uurtje eerder aanwezig en werd alles uit het ballenhok gehaald. Wat hij allemaal gebruikte kun je zien op de foto's. Deze foto's staan ook op de website op het lint bovenaan. De laatste versie won hij nog met Jozua. Gedreven en altijd de wil om te winnen, maar meestal stond het plezier voorop.

In maart kwam de diagnose van een ongeneeslijke ziekte. Afgelopen maandag is hij overleden. HFC Storica neemt afscheid van een fijn mens.

Chris is maar 55 jaar geworden.

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit verlies.

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier