Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Dubbel verlies tegen Nieuwleusen

Afgelopen zaterdag was er een niet verdiende nederlaag tegen Nieuwleusen 2-3. Naast dit verlies was er nog een tweede en wellicht groter verlies. In de 2e helft van de wedstrijd moest 'onze' Sohel Mazouz met een dubbele beenbreuk door de ambulance worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Vanaf deze plek wensen wij hem heel veel sterkte en beterschap.

HFC Storica begon, zoals vrijwel elke week, met een goed gevoel aan de wedstrijd. Met technisch goed voetbal werd de tegenstander in de 1e helft de wil opgelegd. Dat Nieuwleusen al in de 6e minuut door wat onoplettendheid met 0-1 voorkwam (Jeroen Elsinga), werd dan ook als kennisgeving aangenomen. Een goede afloop zat er zeker in. Dat werd in de 26e minuut onderstreept door een snelle aanval die door Syaäm Ubro koelbloedig werd afgerond 1-1. Tevens de ruststand. Na rust eenzelfde spelbeeld. Een aanvallend HFC Storica en een bij vlagen gevaarlijk uitkomend Nieuwleusen. Voor ons nog niets aan de hand, tot die vervelende 67e minuut. Bij een aanval van ons kwam de bal tussen de doelman en een speler van Nieuwleusen en onze Sohel. De speler van Nieuwleusen wist de bal 'er tussen uit' te scheppen, doch de doelman van Nieuwleusen en Sohal kwamen daarbij met elkaar in botsing. Al snel was duidelijk dat Sohel niet meer verder kon, naar later bleek wegens een dubbele beenbreuk. Na een oponthoud van ca een half uur werd de wedstrijd alsnog uitgespeeld. Het was Eugene Webb die in de 71e minuut de 2-1 voor HFC Storica aantekende. Erwin Dijk en Rick Jansen sleepten vervolgens de 2-3 overwinning voor Nieuwleusen binnen. Een onnodige nederlaag met wederom een basisspeler die voor langere tijd uit de roulatie zal zijn. De spoeling wordt steeds dunner, maar het vertrouwen in een plaats in de middenmoot blijft. Het is aan onze jongens om te laten zien dat we ondanks de tegenslagen een team zijn dat de 3e klasse meer dan waardig is. Kop op: de punten gaan zeker nog komen.