HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Helaas geen vier op rij !

Vorig seizoen was het sprokkelen van punten voor ons derde. Dit seizoen ging het goed, met al 3 wedstrijden achter elkaar op winst, een zeer voortvarende competitie start. Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen SVI 10 op het programma.  Ik neem aan dat de gemeente Zwolle onze website ook leest, want veld 2 was mooi op hoogte gebracht door de grasmaaier. Nameten leerde ons inderdaad dat de gemeente de sprieten tussen de  22 mm en 38 mm op hoogte had aangebracht. Dat is een sequur werkje dat men goed heeft uitgevoerd. Zelfs de weergoden deden mee. Vooraf een heerlijk regenbuitje en tijdens de wedstrijd een mooi zonnetje.

Alle factoren stonden op groen voor een goede middag. SVI begon goed en kwam snel op 0-1. Na slecht verdedigen sneden zij dwars door onze defensie heen. Tot de 0-1 was dat ook terecht. SVI had het betere van het spel. Toch kwam Storica op gelijke hoogte en hadden de mogelijkheid om de score verder uit te bouwen. Helaas stond het vizier van onze voorhoede spelers niet op scherp. De 1-2 viel uit een scherpe indraaiende corner van SVI. Onoplettenheid in onze verdediging en niet goed kunnen uitverdedigen bracht de stand op 1-2. Dat was op dat moment niet geheel onverdiend. Tijdens de rust heeft Storica een paar wijzigingen aangebracht in het elftal, die niet goed uitpakte. Voordat Storica de rust uit de benen had gelopen stond het al 1-4. Twee treffers die door scherpe aanvallen van SVI tot stand kwamen. Toen was de wedstrijd echter al gespeeld. Storica had nog zeker een paar kansen om nog doelpunten te maken, maar onze spits leek wel een stervende zwaan toen hij een schietkans had en struikelde over zijn eigen benen. Het was zelfs kolderiek om te zien. SVI maakte in de resterende tijd nog een vijfde treffer. De uitslag was misschien iets te geflatteerd, maar zeker niet onverdiend. 

Na de wedstrijd was er nog een paar biertjes en lekkere hapjes en zo was de uitslag snel vergeten. PEC Zwolle won de zaterdagavond nog in Breda. Dus het weekend was niet helemaal slecht. Forza PEC Zwolle.

HFC Storica 3 moet de aankomende zaterdag uit naar Swift en onze trots moet dinsdag eerst tegen Kozakken Boys voor de beker en zaterdags tegen ADO thuis. We hopen weer op een mooie week.

 

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier