Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

En dat is 3!!!

Vorige week ging de wedstrijd voor ons derde niet door tegen SVI. Door de weergoden werd er veel neerslag neergelegd op Sportpark de Siggels, waardoor deze wedstrijd werd afgelast. Onze mannen van het derde waren daarom ontzettend gemotiveerd om de wedstrijd tegen SEH goed te beginnen om hun ongeslagen status vast te houden. Oei oei oei, wat een spanning had iedereen in de benen.

Waarschijnlijk heeft het met deze spanning te maken of toch het spelen op veld 2. De al afgewerkte thuiswedstrijden werden gespeeld op ons hoofdveld. Deze zaterdag had echter de KNVB beide ploegen op thuis gezet, waardoor het derde op veld 2 kon aantreden. Dit veld heeft tot tegenstelling van het hoofdveld een spriethoogte van 53 tot 67mm. Ons hoofdveld zit echter altijd tussen de 22mm en 38mm. Hierdoor hadden de mannen moeite om de bal naar een medespeler te krijgen. De ballen waren te kort of toch het gras te lang? Maar hoe het ook zij, we kwamen wel achter. SEH brak door op links en na een geweldige voorzet, kopte de middenvelder (waar was Daan??) met een snoekduik de bal in de kruizing. Ronnie zat in de tussentijd lekker op Ibiza, zodat Ollie op de goal moest staan. En eerlijk is eerlijk deze bal was onhoudbaar. Wel slaakt het elftal een zucht van verlichting als Ronnie de aankomende week weer op goal zal staan. Ollie houdt namelijk veel van risicovol uitverdedigen. Waardoor de toeschouwers soms met zweet in hun ... aan het kijken waren. Gelukkig ging alles goed!

De wedstrijd vorderde gestaag en SEH kreeg nog wat kansjes, maar het was toch Storica die 3x achter elkaar scoorde. GerJan, Gerben en een eigen goal van SEH waren de scoorders voor rust. Dus gingen we lekker met zijn allen de rust in. Na rust was het een komen en gaan van kansen, alhoewel het veldspel niet echt beter werd. Ook werd er nog geprobeerd om zoveel mogelijk ballen te proberen. De 3 reserve ballen werden veel aangesproken. In de eerste helft was Jan Joost constant bezig om de ballen op te halen en na rust was het Brian die hier niet te beroerd voor was. Ferdinand en Gerben waren de doelpunten makers nog na rust.

Na het laatste fluitje van scheidsrechter Johnny stond er 5-2 op het scorebord en behield het derde hun ongeslagen status. Het spel moet echter wel verbeteren anders komt de eerste verliesbeurt heel rap dichterbij.