HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Knappe 3e plaats Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi

HFC Storica is 3e geworden op het Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi. In de poule des doods, met ZAC, sv Zwolle, BeQuick'28, Berkum, CSV'' 28 en WVF werd 5 x gewonnen en maar 1x gelijkgespeeld (tegen de latere winnaar Berkum 1-1). In de kruisfinale tegen Dieze West waren we -volgens velen- de betere ploeg, maar verloren we toch: 2-3. In de strijd om de 3e plek werd EDON met een ruime 4-0 aan de kant gezet. Een prima resultaat, met soms oogstrelend voetbal behaald. Het publiek heeft van onze jongens genoten. En dat is extra winst!  

 

Bron: Sportief Zwolle:

Beker Jo van Marle opnieuw voor Berkum

Gepubliceerd op zaterdag 28 december 2013

Berkum heeft - net als vorig jaar - het Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi gewonnen. De Zwolse hoofdklasser rekende zaterdag in de halve finale eenvoudig af met Edon (5-1) en trof in de finale zondag tweedeklasser Dieze West, dat in een spannende halve finale met 3-2 te sterk was voor HFC Storica. Berkum en Dieze West speelden in 2012 ook al de finale in de WRZV-hallen. Toen won Berkum met 3-1. Dit keer moesten er penalty’s aan te pas komen.

In de finale van het tweedaagse Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi was een grote rol weggelegd voor Dieze West-speler Nima Shimeri. Door een blessure bij de keeper van Dieze West verdedigde de kleine aanvaller in de Koos Alberts-hal het doel. Dat deed hij naar behoren. Pas in de slotfase moest hij buigen voor uitblinker Frank Hoolsema, die namens Berkum voor de late gelijkmaker (1-1) zorgde. Toen het na de reguliere speeltijd nog steeds gelijk stond werd er vijf minuten verlengd, maar ook dat was niet genoeg om een beslissing te forceren. Die moest dus uit een strafschoppenserie komen. Nima Shimeri was tijdens de penaltyserie niet in staat een penalty te keren en uitgerekend hij faalde vanaf de stip. Zijn inzet werd gekeerd door keeper Bram Muis en vervolgens schoot Chris van der Meulen zijn ploeg met de vijfde Berkum-strafschop naar de toernooiwinst: 5-4.

Voorafgaand aan de grote finale werd de troostfinale tussen HFC Storica en Edon met 4-0 gewonnen door HFC Storica. Wethouder Gerrit Piek verrichte na afloop van het toernooi de prijsuitreiking.

 

 

 

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier