HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

De spanning neemt toe; nog 3 finales!

Spannende weken voor HFC Storica 1; nog drie finales te gaan

Na de knappe winst vorige week uit bij Bruchterveld staan we met nog 3 wedstrijden te gaan 7 punten vóór op rechtstreekse degradatie.

Om ook nacompetitiewedstrijden tegen degradatie te ontlopen moeten we in de komende 3 wedstrijden 4 punten goedmaken op VHK uit Sint-Jansklooster. VHK heeft nog 2 lastige uitwedstrijden tegen SCD en Bergentheim en moet nog thuis tegen Hatto-Heim. Wij spelen nog thuis tegen Hardenberg'85 en Lutten en uit tegen Olympia '28.

Vreemd genoeg doen we ook nog steeds mee in de strijd om de 3e periode. Daarin staan we met 10 punten uit 6 wedstrijden op een gedeelde 2e plek, maar 1 punt achter op datzelfde VHK. Spanning genoeg dus.
 

Komende thuiswedstrijden:

ZATERDAG 25 APRIL 2015: HFC STORICA - HARDENBERG'85

Zaterdag spelen we thuis tegen Hardenberg'85 dat momenteel op de 3e plaats staat met 39 punten uit 23 wedstrijden. De uitwedstrijd werd door ons verloren met 3-0. Hardenberg beschikt over de regionale topscorer Rick Broek. Hardenberg verloor haar laatste drie wedstrijden en zal moeten winnen om nog in aanmerking te komen voor een plek in de nacompetitie. Aanvang 14.30 uur.

ZATERDAG 2 MEI 2015: HFC STORICA - LUTTEN

Een week later is er weer een thuiswedstrijd. Dan spelen we tegen Lutten dat op een 6e plaats staat met 36 punten uit 23 wedstrijden. Ook Lutten heeft nog kans op de nacompetitie, maar moet dan wel haar 3 komende wedstrijden winnen. Wij verloren de uitwedstrijd met 2-0. Aanvang 14.30 uur.

Het is al vaker aangegeven: in de 3e klasse C van het zaterdagvoetbal is van alles mogelijk. Een knotsgekke competitie met veel ploegen die aan elkaar gewaagd zijn.

Als supporter mag je eigenlijk geen wedstrijd missen. Kom onze jongens aanmoedigen; ze hebben het nodig!!.

Kijk voor de stand, de periodes en het volledige programma op:

http://www.hollandsevelden.nl/competities/2014-2015/oost/za/3c/

 

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier