HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

De strijd om handhaving barst los!! Zaterdag Gramsbergen.

Afgelopen zaterdag hebben we helaas geen punten uit Nieuwleusen kunnen meenemen. Onnodig en onverdiend werd door een doelpunt van Nieuwleusen een kwartier voor tijd met 1-0 verloren, waardoor Nieuwleusen beslag wist te leggen op de 2e periode. Wij wisten wel te scoren (1e helft) maar de goal werd, na lang aarzelen en uitvoerig overleg met de grensrechter, alsnog afgekeurd door de scheidsechter.  Grote kansen waren er ondermeer voor Lorenzo Lubbers en Bertus Finke. maar de doelman van Nieuwleusen stond deze middag uitstekend te keepen en wist met snelle reacties doelpunten te voorkomen. En zo staan we nog steeds op de 11e plek, welke plaats aan het eind van de competitie  tot gevolg heeft dat promotie-degradatiewedstrijden worden gespeeld voor handhaving.

Spannend is het daardoor nog wel. We hebben immers nog 5 finales te gaan.Te beginnen zaterdag thuis tegen Gramsbergen. Met 19 punten uit 21 wedstrijden staat Gramsbergen op de 13e plaats, vijf punten achter ons. Gramsbergen won 5 keer, speelde 4 keer gelijk en verloor 12 wedstrijden. Doelsaldo 31-44. Vorig seizoen wisten we thuis nog te winnen met 3-0. De uitwedstrijd eerder dit seizoen werd verloren met 1-0.

Bij verlies van onze jongens komt Gramsbergen dichterbij en is de spanning onderin de 3e klasse groot, met name de plaatsen die rechtstreekse degradatie tot gevolg hebben. Er degraderen immers 2 ploegen rechtstreeks. Bij winst komen we 8 punten voor op Gramsbergen met nog 4 wedstrijden te gaan. Rechtstreekse degradatie kan dan vrijwel zeker worden voorkomen. Sterker nog: bij winst doen we volop mee in de strijd om de 3e periode waarin we met 7 punten uit 4 wedstrijden 3e staan achter Bergentheim (4-8) en Hardenberg (4-9). De laatste ontvangen we nog thuis. En zo strijden we 5 wedstrijden voor het einde nog tegen degradatie, voor handhaving en wellicht nog om de 3e periode. Kortom: nog veel spannende wedstrijden voor HFC Storica in de 3e klasse. Kom onze jongens zaterdag aanmoedigen: aanvang 14.30 uur.

Kijk voor de stand, de periodes en het volledige programma op:

http://www.hollandsevelden.nl/competities/2014-2015/oost/za/3c/

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier