HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Even een stapje terug

... om er later twee vóóruit te kunnen? Soms is dat nodig. Door omstandigheden gedwongen hebben we de keuze moeten maken om het seizoen 2018-2019 niet in de 4e klasse uit te komen met ons 1e team. De laatste twee seizoenen zijn we onderaan geeïndigd in die klasse met totaal ongeveer 360 goals tegen. Afgelopen seizoen zelfs geen enkel punt gepakt en meerder keren een nederlaag met dubbele cijfers. Toch complimenten aan de jongens die ons tot het eind hebben gesteund en ondanks alle tegenslagen wel op de wedstrijddagen gewoon aanwezig waren. Top! We hebben in ieder geval laten zien dat we onze competitieverplichtingen zijn nagekomen. 

En nu? Nog zo'n seizoen? Met een andere indeling van de 4e klasse en verre uitwedstrijden naar Bergentheim, Sibculo etc.? Van de huidige selectie hebben er 5 afscheid genomen om het elders te proberen. Anderen hebben aangegeven dat ze niet weer zo'n seizoen willen en hebben gevraagd lager te worden ingedeeld. Plezier moet terugkeren en af en toe eens wat punten pakken zou ook mooi zijn. Dan moet je soms een stapje terug doen om er twee vóóruit te kunnen. 

HFC Storica gaat dan ook het komende seizoen geen 1e team inschrijven in de 4e klasse. We gaan van start met 3 teams; het team van afgelopen seizoen, met aanvulling van o.a. ... (jawel) Chris Sorries als speler, in de 5e klasse. Daarnaast is er het 'bestaande 3e team' in de 6e klasse en een nieuw aangemeld team als 4e elftal ook in de 6e klasse. Voordelen van die lagere indeling zijn o.a. dat je kunt 'doorwisselen' en dat we een jaartje kunnen bouwen aan een nieuw 1e team. Daarnaast gaan we die tijd gebruiken om verder te onderzoeken hoe we de club, al dan niet middels samenwerking, weer de weg omhoog kunnen laten bewandelen. Achter de schermen wordt daaraan druk gewerkt.

We hopen zo dat het plezier terugkeert, dat er weer punten worden gesprokkeld en dat we in 2018-2019 een grote stap kunnen zetten naar de toekomst. Wij durven die uitdaging aan!

De trainingen gaan weer beginnen. Met z'n allen lekker weer tegen de bal trappen. Laten we er een mooi seizoen van maken.

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier