HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Geslaagde Piet van der Molen toernooi!

Het toernooi ter nagedachtenis van Piet van der Molen was afgelopen zaterdag een geslaagd festijn. Op een zon overgoten sportpark het Hoge Laar waren er 8 teams die streden om de Piet van der Molen bokaal. Het toernooi werd afgewerkt op het hoofdveld van HFC Storica. De vereniging waar Piet jarenlang lid van was. 

Het Piet van der Molen toernooi staat garant voor gezelligheid. Ploegen uit Windesheim, Hasselt en teams van vader en zonen kenmerkt de diversiteit van de teams. Ook was er een ploeg van vrienden en vriendinnen. De finale werd rond 15.30 afgerond en hierna volgde de prijsuitreiking. Voor de kinderen was er een springkussen en een zwembad. 

Het feest duurde tot in het begin van de avond. Ondertussen was er een ook een Zwolse zanger die de sfeer ondanks de warmte er wel in kreeg.

Tevreden en terugkijkend op een geslaagde dag ging iedereen huiswaarts. HFC Storica bedankt John voor zijn enthousiaste organisatie en de rest van zijn familie. Ook Gerrit en Jolanda bedanken wij voor hun inzet op deze bijzondere warme dag.

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier