HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Na 2 nederlagen snel herstellen

Na de goede serie van vijf wedstrijden op rij ongeslagen zijn we twee keer tegen een forse nederlaag aangelopen. Zowel thuis tegen OZC als afgelopen zaterdag uit bij Hardenberg'85 werd verloren met 4-0. Tegen OZC speelden we een leuke open wedstrijd en stonden paal en lat een beter resultaat in de weg. Afgelopen zaterdag was de overwinning van Hardenberg dik verdiend en niet eens geflatteerd. We konden geen moment in ons spel komen en mochten blij zijn dat het vizier van Hardenberg niet bij elke kans op scherp stond.  

Nu wordt het weer tijd voor de wederopbouw van het team. Door schorsingen, blessures en andere verplichtingen hebben we de laatste weken niet altijd volop kunnen trainen en waren de mogelijkheden om tijdens de wedstrijden te wisselen zeer beperkt. Omdat we zaterdag a.s. geen competitieverplichtingen hebben kunnen we enkele spelers wat rust gunnen. Daarnaast komen er enkelen terug van een 'cursus' of 'Schiphol' zodat de selectie voor de eerstkomende competitiewedstrijd weer wat aangevuld zal zijn. Dat zal dan op 28 november thuis tegen VHK zijn, dat momenteel op de onderste plaats bivakeert. Gezien de stand op de ranglijst zijn de punten hard nodig om aansluiting te houden met de middenmoot. Wij staan op een 'nacompetitieplek' (4e van onderen) en het verschil met de ploeg direct boven ons is 4 punten.

Donderdag 19 november spelen we eerst nog vriendschappelijk thuis tegen 4e klasser VSW uit Windesheim. Een weerzien met oud Storicaspeler- en trainer Gerrit Keestra. Een mooie gelegenheid voor onze trainer om de ploeg voor te bereiden op VHK.

Kijk voor de stand, de periode's en het volledige programma op:

http://www.hollandsevelden.nl/competities/2015-2016/oost/za/3c/

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier