HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

18-0 verlies maar: RESPECT!!

Gramsbergen uit, altijd lastig, maar een onmogelijke missie als er, door allerlei omstandigheden, maar 4 selectiespelers beschikbaar zijn. Al op donderdagavond bleek dat alleen Lorenzo, Erik, Orpheo en Nelson van de eerste selectie beschikbaar waren. En de rest? Allemaal afwezig met een geldige reden. Blessures bij keeper Remco, Mo, Rachid, Elroy en Stefano. Edson moest werken, Faru en Eugene hadden cursus, Redouan geschorst voor 1 duel, Jasper griep, tel daar nog 3 langdurig afwezigen bij en je weet dat het een 'donkere' zaterdag gaat worden. Er moest dus aanvulling komen uit de lagere teams. Gelukkig waren diverse jongens direct bereid hun clubhart te laten spreken.

Al vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat we deze middag niets in Gramsbergen te zoeken hadden. Gemiddeld om de 5 minuten een goal tegen krijgen is niet leuk. Belangrijk was het dat 'de koppies' omhoog zouden blijven, dat we met z'n allen zouden proberen de schade beperkt te houden. Om vanaf minuut één tot minuut negentig te proberen elkaar te motiveren om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. En dat is -op de uitslag na- prima gelukt. Zonder kaarten, zonder gemopper. Met een lach (en een traan) hebben de jongens die er wel waren laten zien dat we ook op een goede manier tegen ons verlies kunnen. En daar mogen we best trots op zijn. De historische 18-0 uitslag is niet gekomen door de jongens die er wel waren, maar door de velen die -helaas- afwezig waren.

Competitievervalsing? Natuurlijk niet. Het is spijtig tegenover de andere verenigingen in deze klasse, maar er is absoluut geen sprake geweest van onwil, meer van onvermogen. Wat moet je dan in zo'n situatie doen? Niet op komen dagen? Starten met 7 spelers en er één laten uitvallen waardoor er niet verder gevoetbald mag worden? Nee! Dat is onze eer te na. We hebben geprobeerd om met de aanwezigen aan onze sportieve verplichting te voldoen en dat kun je alleen maar waarderen. Een grote pluim voor Jeffry, Rolien, Danny, Dennis, Sylvan, Abdi, Ollie, Nick, Lorenzo, Orpheo, Erik en Nelson. De club is trots op jullie.

Aankomend weekend zijn we -gelukkig- vrij. Daarna volgt de belangrijke wedstrijd thuis tegen WZC. We hopen dan weer compleet 'aan de bak te kunnen'.

Het scoreverloop en een verslag van de wedstrijd is te vinden op de website van Gramsbergen: http://www.sv-gramsbergen.nl

Kijk voor de stand, de periode's en het volledige programma op:

http://www.hollandsevelden.nl/competities/2015-2016/oost/za/3c/

 

 

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier