Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

HFC Storica verliest bekerduel van hoofdklasser Berkum 4-0

Berkum heeft zich ten koste van stadgenoot HFC Storica geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. In een sportieve wedstrijd onder leiding van de goed leidende scheidsrechter Keijl uit Heerde bood vierdeklasser HFC Storica vooral in de eerste helft knap partij en kon Berkum pas in de tweede helft het klasseverschil in doelpunten tot uitdrukking brengen. Berkum had vanaf  het  begin wel een veldoverwicht, maar kon het de defensie van HFC Storica niet echt moeilijk maken.

In de tweede helft werd het verschil tussen de hoofdklasse en de 4e klasse duidelijker. Dat resulteerde vrij snel in doelpunten van Bunyamin Özkök en Jerrol Poot, die in de 50e en 52e minuut een 2-0 stand op het scorebord brachten. In de 63e minuut werd de wedstrijd definitief beslist door Arjen Westrik (3-0).

De 4-0 in de 67e minuut was de vierde treffer binnen 17 minuten en kwam op de naam van Karim Chengachi die een verdedigingsfout van HFC Storica met een mooie stift afstrafte.

De complimenten van Berkum-zijde voor het spel van HFC Storica waren mooi: "HFC Storica verdient ondanks de nederlaag een compliment voor de wijze waarop het team zich in Berkum presenteerde. HFC Storica maakte duidelijk dat het niet voor niets koploper in de vierde klasse is en aan het het einde van het seizoen (als men zo blijft voetballen) waarschijnlijk de kampioensvlag kan hijsen."

Een wedstrijd waarin we met name in de 1e helft aardig meededen en waarvan we veel hebben kunnen opsteken. Kortom: weer een positieve stap in onze ontwikkeling.