HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

In memoriam; Gerrit Schuurman

Ons bereikte het droevige bericht dat ons trouwe lid, bestuurslid en kantinebeheerder van onze vereniging, Gerrit Schuurman maandagmiddag is overleden. Gerrit was al enkele maanden ongeneeslijk ziek.

Gerrit was ons vertrouwde gezicht en al jaren te vinden achter de bar samen met zijn vrouw Jolanda.

Gerrit was vroeger ook teamleider van verschillende elftallen. Later werd hij kantinebeheerder en trad hij toe tot het bestuur en verder was hij altijd op het sportpark te vinden. Kwam er een telefoontje vanuit de gemeente of sport service dan was Gerrit altijd beschikbaar om de mensen te woord te staan en te ontvangen in ons clubhuis. Ook was hij onze alleskunner. Hij kalkte de lijnen, repareerde de doelnetten, was scheidsrechter en organiseerde menig klaverjasavond. Niets was Gerrit teveel.

Bij menige klusdag zorgde hij goed voor zijn oldies. Hij bakte makrelen en zijn broodjes worst met zuurkool zijn ongeëvenaard. Hij zorgde ervoor dat de elftallen wat extra's kregen na de laatste wedstrijd voor de winterstop en zomerstop. Hij verzorgde met diverse leden ook leuke BBQ's aan het eind van het seizoen. Niemand kwam wat te kort en niemand was te veel. Ook werd de laatste ronde ook een paar keer herhaald, zodat het tot in de late uurtjes gezellig bleef.

Wij wensen Jolanda en de familie heel veel sterkte toe met dit zware verlies.

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier