HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Trainer Jeroen Kloekke: even voorstellen?

HFC Storica heeft voor het seizoen 2015-2016 Jeroen Kloekke aangesteld als hoofdtrainer. Wie is hij: Hieronder zijn verhaal:

"Een aantal van jullie zullen mij al gezien of gesproken hebben, een aantal ook nog niet. Om jullie een beeld te geven wie ik ben wil ik mijzelf even voorstellen:
Ik ben 26 jaar, woon in Zwolle - Zuid samen met mijn vriendin. Ik heb een zoontje van 1,5 jaar en er is nog een zoontje op komst. Ik ben momenteel werkzaam bij 'Leeuwbouw'.

Mijn carrière als voetballer (keeper) is in de senioren tot een eind gekomen. Een blessure heeft mij doen besluiten een andere weg te gaan bewandelen binnen de voetballerij. Ik zat op dat moment op Landstede 'Sport en Bewegen' en had al 'oefenmeester TC 3' op zak. Bij voetbalvereniging SVI ben ik begonnen als trainen van de F-jes en heb in de loop der jaren alle standaard jeugdteams als trainer onder mij gehad.
Toen ik in samenwerking met CIOS Heerenveen 'TC 2' kon gaan doen was de keus heel makkelijk en ben dat gaan doen.

2004 - 2011 vv SVI
2009 - 2011 FC Zwolle (grensrechter i.s.m. Bert Zuurman en Marino Promes)
2011 - 2013 Zwolsche Boys A1
2013 - 2015 Zwolsche Boys 2

En dan nu trainer van HFC Storica. We hebben inmiddels een aantal trainingen gehad. Er staat een hele leuke selectie met heel veel kwaliteit. Komend seizoen gaan we deze kwaliteiten benutten en ik ben er van overtuigd dat het een heel mooi seizoen wordt."

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier