HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

voorbeschouwing HFC Storica-SVI

Aanstaande zaterdag komt koploper SVI op bezoek. We kunnen wellicht spreken van "klein duimpje tegen de grote reus"; één van de kleinste clubs van Zwolle tegen de grootste club van Zwolle. De laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar speelden in competitieverband was in het seizoen 1997-1998. SVI werd dat seizoen kampioen, wij eindigden op de 2e plaats met 6 punten achterstand. Beide wedstrijden werden destijds gewonnen door HFC Storica (toen nog vv Storica); thuis werd het 3-0 en uit 1-2. 

SVI is bezig aan een goed seizoen en wordt door velen als DE kampioenskandidaat bestempeld.  De resultaten lijken dat te bevestigen. In 12 wedstrijden werden 28 punten behaald; er werd 8x gewonnen, 4x gelijkgespeeld en nog niet verloren. Doelsaldo 34 vóór en maar 9 tegen. Gelijk werd het tegen Gramsbergen (1-1), SCD (0-0), Edon (3-3) en medekoploper Hardenberg (1-1). Afgelopen zaterdag werd een ruime 7-0 overwinnig geboekt op SVV. Topscorer dit seizoen is Timon Beimers met 14 doelpunten. Een kopsterke speler om in de gaten te houden. HFC Storica is bezig aan een goede reeks. Na verlies in de eerste 3 wedstrijden dit seizoen is de weg omhoog ingeslagen. De laatste 3 wedstrijden werden gewonnen en de achterstand op de nummer 3 van de ranglijst bedraagt maar 2 punten.  SVI zal er alles aan doen om 'herbstmeister' te worden; wij om wellicht de 3e plaats te veroveren. Het belooft een spannende wedstrijd met 2 ploegen die willen voetballen.

Door Sportief Zwolle is de wedstrijd bestempeld als 'wedstrijd van de week'. Kijk voor meer informatie op: http://sportiefzwolle.nl/nieuws/7733/olympus-wvdw-hfc-storica---svi.html

Kom ons weer massaal aanmoedigen: aanvang 14.30 uur.

Kijk voor de overige wedstrijden en de stand op: http://www.hollandsevelden.nl/competities/2013-2014/oost/za/3c/

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier