Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

De smaak te pakken!!

De laatste bekerwedstrijd voor het derde stond op stapel. De laatste kans om niet onderin de bekerpoule terecht te komen. De donderdagavond ervoor nog een fikse training genoten en iedereen was scherp. Zaterdag hadden we 16 man en allemaal waren ze uitgeslapen. Ronnie kon alleen niet keepen waardoor we genoodzaakt waren om een allround man op doel te zetten. Onze linkerspits bood zich weer spontaan aan. Er was nog enig aandringen van onze rechtsback om het over te nemen, maar de linkerspits ging op doel staan.

Gelijk vanaf de eerste minuut zette het derde druk op de tegenstander. ASC kwam er niet uit werd vastgepind op hun eigen helft. Er waren fraaie driehoekjes te zien en mooie ballen van achteruit van GerJan. Lopende mensen, kantelende backs,  opkomende middenvelders en snijdende passes. Het was een lust voor het oog. Supporters waren enthousiast over het spel. Alleen werden er teveel kansen gemist. De makkelijkste kansen waren niet besteed aan Robin, lange Patrick en Daan. Vorige week nog man of the match, maar nu veel lopend, coachend maar falend in de afronding. Robin maakte nog wel eventjes een hattrick. Niet in één helft maar toch wel mooi drie doelpunten.

Toch kwam ASC niet voor in de het spel en er kwam zelfs nog een kink in de kabel toen GerJan niet gecoacht door onze keeper een eigen goal maakte. Er was even twijfel in de ploeg, maar door het inbrengen van William en Gerben ging de ploeg nog beter spelen. Zelfs Paul dacht aan aanvallen en was vaak met Marco linksbuiten aan het spelen. Waardoor Merim teveel op het middenveld belandde.

GerJan maakte de fout van onze keeper goed door een mooie geslepen stiftbal over de keeper van ASC te maken. De supporters applaudiseerden hiervoor een aantal minuten.

De eindstand werd 7-3. Op naar onze eerste competitie wedstrijd. Maak er een leuk en mooi seizoen van.