HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Olden zakken Toernooi 2014

Ook dit jaar was HFC Storica weer van de partij bij het olden zakken toernooi bij CSV '28. Na strenge selectie wedstrijden was eindelijk het 7-tal voorzien van 14 spelers. Twee maanden zijn de coaches Chris en Frank bezig geweest om de mannen optimaal in conditie te krijgen. Menigmaal werd de Pelikaan beklommen en duurlopen 's zondagsochtend georganiseerd om toch vooral goed voor de dag te komen. Speel stijlen werden perfectioneerd en fijn geslepen, om toch een beetje aanvallend Braziliaans voor de dag te komen en Italiaans verdedigend.

Donderdags voor het toernooi, werden de coaches echter geconfronteerd met diverse afzeggingen. Familie barbeque, het bekleden van een dakkapel, toch maar met de boys meedoen, blessures, werken etc. kwam het 7-tal niet ten goede.

Uiteindelijk stonden er 7 kanjers zaterdags op het veld. Danny was die dag vliegende keep, Harry stopperspil en gaten dichtloper, Henry was de plaag voor de Duitser, Makkie spelverdelend, William zwoegend, Henk technisch aanwezig en Paul fluweel spelend met links.

Het was die dag 35 graden en geen greintje wind of zon en dat kwam niet ten goede aan het spel. Met geen wissels was het pappen en nat houden. Door deze toch te tropisch weer kon er geen overwinning behaald worden. De 3 wedstrijden gingen verloren. Echter van de derde helft kon niemand van HFC Storica winnen en na een gezellige dag ging iedereen huiswaarts. Alhoewel huiswaarts, eerst toch nog even bij Henk een drankje nuttigen en eindigen bij Chris in de tuin.

HFC Storica heeft dit jaar weer meegedaan met niet zo'n goed resultaat. Echter we slaan nooit over en zijn er elkaar jaar met wisselend succes. Mannen op naar volgend jaar.

Meer foto's onder het kopje foto's olden zakken toernooi 2014!

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier