HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Erewedstrijd Stephano Chaar 26-8-2018

Op ZONDAG 26 augustus om 14.30 vindt een 'erewedstrijd' plaats in verband met het feit dat 'onze' Stephano Chaar een stapje lager gaat voetballen. We mogen na al die jaren wel spreken van een trouw lid die bij HFC Storica zowel in de succesjaren als in de mindere jaren daarna heeft laten zien nauw betokken te zijn bij de club. Een echt afscheid wordt het niet; Steph zal nog te bewonderen zijn in één van de lager spelende teams.

Zondag de 26e treedt het KAMPIOENSTEAM van 2012-2013 aan tegen één van de tegenstanders van destijds EDON. HFC Storica werd dat seizoen overtuigend kampioen in de 4e klasse met 65 punten uit 26 wedstrijden. Doelsaldo 116 vóór en 30 tegen. Topscorer (ook van het Zwolse voetbal) werd Abdel-Hafid Lahzal met 36 goals. Steph wist het net 22 keer te vinden en werd daarmee 2e. EDON eindigde dat seizoen als 5e met 48 punten. De onderlinge wedstrijden tussen HFC Storica en EDON eindigden in 3-0 en 0-4; beide keren in het voordeel van HFC Storica. Meer gegevens staan op de website onder 'downloads', seizoen 2012-2013.

Veel spelers uit die tijd zullen aanwezig zijn:

Hessel Land (doel), Orpheo Chaar, Andreas Chaar, Sohel Mazouz, Edward Herrera Ospina, Stephano Chaar, Anel Zidionica, Bertus Finke, Abdel-Hafid Lahzal,  Mohammed El Bouhni, Rachid El Bouhni, Erik Pol, Ginaro van Deventer,  Badr El Hamdouni, Robin Boekhoff, Edson Matatula, Stefan Pelleboer, Dennio Simons, Michiel Wolters, Eugene Webb.

We hopen op een mooie wedstrijd met veel publiek. Entree is gratis.

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier