HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Het is weer begonnen voor het 3-de!!

Afgelopen zaterdag stond de eerste bekerwedstrijd op het programma. Ons derde elftal moest zijn eerste bekerwedstrijd uit voetballen, bij het altijd lastige, HTC 5. Donderdagavond hebben nog diverse teamleden getraind, maar de meeste hebben de niet zo goede verrichtingen van Oranje gekeken tegen Frankrijk. Het bier smaakte na Oranje ook niet zo lekker meer. De meeste jongens van het derde hebben de gehele zomer ook door getraind. Sommige waren nog op trainingskamp in Griekenland op Rhodos geweest. Om een goed trainingskamp te hebben is het voldoende om aan te schuiven voor eten en drinken. Daar heeft deze teamgenoot goed van genoten en zijn conditie (of gewicht) bijgeschaafd. Sommige teamgenoten hebben trainingsstage op Kreta gehad en weer andere gingen voor een hoogte stage naar de Ardennen in België. Al met al was iedereen goed op conditie en afgetraind.

De wedstrijd zelf ging gelijk op. Jan Joost scoorde gelijk de openingstreffer, helaas aan de verkeerde kant. Maar goed kan gebeuren. Iedereen had eigenlijk een déja vu momentje van GerJan vorig jaar bij WVF. We bleven echter goed ballen met zijn allen en Beek zorgde voor een verkeerde touché voor nog een goal aan de verkeerde kant. Ronnie kon hier helemaal niets aan doen en oh ja, HTC scoorde nog een normale goal. Waardoor het 3-0 bij rust was. Patrick had echter ook nog 2 dotten van kansen gemist, waardoor de virtuele stand eigenlijk 3-2 zou zijn geweest en met die twee eigen doelpunten eraf, stonden we eigenlijk met 1-2 voor. 

De tweede helft gaf hetzelfde beeld. We gingen extra wisselen om meer power naar voren te hebben. Door de trainer werd gekozen om onze offensieve linksback erin te brengen. Hij veroorzaakte echter een penalty en gaf nog twee goals weg. Maar het elftal moet wel een compliment hebben, ze bleven allemaal lekker voetballen en er werd niet gemopperd onderling en tegen de scheids. Ollie en Merim maakte ook nog 2 mooie doelpunten. Waardoor de eindstand 6-2 werd. Dus virtueel kun je zeggen dat we eigenlijk met 1-5 gewonnen hebben. 

Compliment was er ook voor de scheidsrechter van HTC. SUPER dat maak je niet zoveel mee. Een goede neutrale scheidsrechter. TOP!

Op naar de eerste thuiswedstrijd!

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier