Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Geweldig Doelpunt bij OVC - HFC Storica 2

Afgelopen zaterdag stond de zespunten wedstrijd voor het tweede op het programma. Bij winst zou deze ploeg zich uit de onderste regionen vechten. Helaas werd de wedstrijd met 5-1 verloren. HFC Storica 2 wist de eerste helft niet veel kansen te creeëren en kwam op een 2-0 achterstand. De tweede helft waren er wat omschakelingen, waarna het tweede druk ging zetten en vol goede moed uit de startblokken ging.

Tien minuten na rust was er een cornerbal voor HFC 2 en toen begon het sprookje voor onze linksback.

De hoekschop werd genomen door Marco Smit. Deze nam de bal op de wreef, zodat de bal gestaag onder een hellingshoek van 5 graden steeds verder omhoog klom op de juiste snelheid. Vanuit de hoek van de zestien kwam daar de linksback naar de eerste paal gelopen. Ongeveer bij het 5 meter gebied van de keeper kwam hij omhoog en kwam zeker een halve meter boven de verdedigers van OVC uit. Dit waren geen kleine jongens, dus dat was al een prestatie. Boven deze grote kerels zwevend keek onze linksback nog even van links naar rechts, waarna hij de bal snoeihard in de kruizing kopte. De bal zat vast in de P van de goal en kon met moeite losgemaakt worden. De supporters van de tegenstander stonden te applaudiseren en onze enkele supporter Dick was met stomheid geslagen. Ook het elftal was met stomheid geslagen, want dat doet onze PAUL eigenlijk nooit. De uitslag was niet goed, maar Paul heeft ons aangenaam verrast en ons aller met een smile (nogmaals jammer van de uitslag) van het veld laten gaan.

Deze goal zal nog vaker genoemd worden in de gesprekken aan de bar onder het genot van een biertje. Deze goal was van wereldklasse!!