HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Erik Pol voor HFC Storica op Olde Zakk’n

BRON: Sportiefzwolle.nl

Olde Zakk’n toernooi: zaterdag 1 juni, voetbalvelden CSV’28

 

Een heuse debutant. Dat is de 40-jarige Erik Pol tijdens de 33ste editie van het Olde Zakk’n toernooi. De verdediger komt uit voor de ploeg van zijn huidige club HFC Storica, waar hij nog altijd onderdeel uitmaakt van de eerste selectie. “Het is voor mij ook de eerste keer dat ik meedoe aan een veteranentoernooi. Het zal daarom wel even wennen zijn”, zegt Pol.

 

Het afgelopen seizoen was de ervaren verdediger nog vaak te vinden in het eerste elftal van HFC Storica, kampioen in de vierde klasse C. In de laatste wedstrijd van het seizoen maakte hij op bezoek bij Reaal Dronten zelfs nog een doelpunt, onderdeel van een 1-7 winstpartij. Wat Pol kan verwachten van het Olde Zakk’n toernooi, is voor hem een vraagteken. “Ik zou het echt niet weten, dat vind ik moeilijk om te zeggen. Het is de eerste keer dat ik deel ga nemen, maar van horen zeggen heb ik, dat het altijd een zeer gezellige dag is.” Hoe zijn ploeg eruit ziet, weet Pol dan ook niet. “Ze hebben mij gevraagd om mee te doen, maar met wie, dat weet ik eigenlijk niet. Ach, als het maar leuk is. Ik ga voor honderd procent gezelligheid”, stelt de Storica-verdediger.

 

Na een uitermate geslaagd seizoen, met een kampioenschap in de vierde klasse tot gevolg, kijkt Pol uit naar de seizoensafsluiting. “Vrijdag heb ik nog een afscheidswedstrijd van een oude trainer, daarna een toernooi en zaterdag dan nog het Olde Zakk’n Toernooi. Eindelijk is het dan vakantie, heerlijk”, zegt de verdediger, die ook volgend seizoen nog te bewonderen valt in het shirt van dan derdeklasser Storica. “Dat zal op het toernooi wel even moeilijk worden. Het is toch een niveau lager en dan kan ik me wel eens gaan irriteren, omdat ik weet dat ik wat beter kan. Maar daar moet ik me dan maar even overheen zetten.”

 

KOM ONS AANMOEDIGEN!

Kijk voor het wedstrijdchema van HFC Storica op:

http://www.csv28zwolle.nl/cgi-bin/v14/view.pl?db=website&view_records=1&ww=1&ID=2001&NEWS=2156

 

 

 

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier