Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

En dat is 3: HFC Storica-Gramsbergen 3-0

Na 3 nederlagen op rij hebben we nu 3 overwinningen op rij te pakken. De thuiswedstrijd tegen Gramsbergen werd gewonnen met 3-0. Zonder onze vorige trainer tekort te doen kunnen we vaststellen dat ook John Diender zijn ploeg inmiddels aardig op de rit heeft. UIt de 3 wedstrijden waarvoor hij de trainingen heeft kunnen verzorgen en zijn tactisch plan heeft kunnen toepassen werd de maximale score gehaald: 9 punten met een doelsaldo van 11 voor en 1 tegen.

Beide ploegen traden deze middag aan met een vrij jong team en met de intentie mooi voetbal op de mat te leggen. En dat lukte bij vlagen aardig. Na een aftastend begin kwamen we steeds beter in de wedstrijd en begonnen de combinaties te lopen.  Een paar keer konden we gevaarlijk doorbreken, doch was het een "randje-buitenspel-geval'' en mochten we de fraaie aanvalen helaas geen vervolg geven. Het was Stefano Chaar die in de 31e minuut de pas 16-jarige doelman van Gramsbergen (die terug kan zien op een prima wedstrijd) met een 'leep' rollertje passeerde. De op dat moment verdiende 1-0 stond op het bord. Onze jongens bleven de combinatie zoeken en 3 minuten later was het al weer raak. Eugene Webb maakte zijn 2e van dit seizoen: 2-0. Gramsbergen probeerde het wel, maar onze jongens hadden er zin in deze middag. De eerste 20 minuten na de rust was het af en toe smullen geblazen. Fraaie combinaties zorgden er voor dat Mo alleen voor de doelman kwam: hij schoot echter net naast. Edward Herrera probeerde dat in een soort van herhaling na te doen en dat lukte: ook hij schoot de bal net naast. Vervolgens was daar onze kleine dribbelaar Shyaäm Ubro die een fraai schot op de lat zag eindigen.  In deze fase hadden we mogelijkheden genoeg om de voorsprong uit te breiden. Vrees was er wel voor de af en toe gevaarlijke uitvallen van Gramsbergen. Bij één van die uitvallen viel de bal op de lat en had het ook zo maar 2-1 kunnen worden en dan kan zo'n wedstrijd ook zo maar kantelen. Gelukkig bleven we overeind en kon Anel Zidionica -tot zijn eigen stomme verbazing- in de 83e minuut de bal letterlijk het doel binnenlopen. Daarmee was de eindstand bereikt 3-0 en komen we op de ranglijst in het inmiddels zo begeerde 'linkerrijtje'.

Aankomende donderdag spelen we 'zo goed als zeker' tegen CSV '28 (vriendschappelijk). Zaterdag is er (nog) geen wedstrijd in verband met het beker/inhaalprogramma. Volg onze site voor eventuele vriendschappelijke wedstrijden.