Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

5x op rij ongeslagen na winst op SEH

Na een knap gelijkspel vorige week in en tegen Hattem (1-1 doelpunt Nelson Ospina) moesten we het afgelopen zaterdag opnemen tegen de kampioen van de 4e klasse vorig seizoen. Dit seizoen wil het nog niet helemaal vlotten met de Heerdenaren. De laatste wedstrijd voorafgaande aan ons duel werd met 4-1 verloren in Lutten. Onze jongens hadden de laatste 4 wedstrijden niet meer verloren (3x winst en 1x gelijk). Ook afgelopen zaterdag hebben we weer kunnen laten zien dat we met onze 'youngstars' aardig kunnen 'meeballen' in de 3e klasse. Op het mooie sportcomplex van SEH lieten we zien dat we een zeer balvaardige ploeg hebben. In de eerste helft waren we voetbaltechnisch beter dan de tegenstander, al kreeg in die fase SEH wellicht de betere kansen. We begonnen voortvarend aan de wedstrijd. Al in de 7e minuut was het Jasper Haaksema die met een pegel van een meter of 25 het doel trof, 0-1. Daarna golfde het spel op en neer en moest onze doelman Remco vd Weg een paar keer redding brengen (hij is in vorm dit seizoen). In de 35e minuut was er wat onzorgvuldigheid in onze 16-meter en was het Rob IJzerman van SEH die geheel vrijstaand de bal kon binnenschieten 1-1. Tevens de ruststand.

Na rust eenzelfde beeld: SEH probeerde het wel, maar moest op haar hoede zijn voor onze snelle uitvallen. In de 59e minuut was er zo'n mooie snelle aanval die doeltreffend werd afgerond door Eugene Webb 1-2. En juist in die fase hadden we misschien achterin 'de boel op slot' moeten gooien. Wellicht door overmoed gebeurde dat niet en zo kon Rick van Ommen in de 68e minuut de 2-2 namens SEH aantekenen. Na die treffer werd al snel duidelijk dat wij ons niet bij een gelijkspel neer zouden leggen. Al acht minuten later (76e) wist Eugene zijn 2e van de middag te maken 2-3. In de laatste minuten wist Edward Herrera nog een paar goede mogelijkheden 'om zeep' te helpen, maar niemand die daar nog moeilijk over deed.

En zo kunnen we ook de 5e partij op rij weer trots zijn op onze brigade. Met 4 overwinningen en 1 gelijkspel laten we ons -met bij vlagen zeer goed voetbal- van de positieve kant zien. We hebben de punten dan ook hard nodig in deze fase. Mooi om te zien dat we een en ander goed oppakken. Daar kunnen we met z'n allen trots op zijn!

Volgende week zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen de nummer 5 op de ranglijst OZC (Ommen) op het programma. Eens zien of we onze geweldige reeks dan een vervolg kunnen geven.