HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

In memoriam JOOP WILLEMS

Ons bereikte het droevige bericht dat ons trouwe lid en oud centrale verdediger van het 1e elftal JOOP WILLEMS afgelopen dinsdagavond  is overleden. Joop was al enkele jaren ongeneeslijk ziek. Hij maakte deel uit van het succesvolle team eind jaren '70 en begin jaren '80, dat 2 keer achter elkaar kampioen werd. Joop speelde in die jaren samen met voorstopper Bennie Rigter in het centrum van de verdediging. Verder deden er in dit elftal onder andere nog mee: Piet van der Molen, Henk Kok, Arno van der Bosch, Dorus Kwarten, Karel van Schubert, Bertus van der Bosch, Willy Kickuth, Joop en Peter Locht, Henk Beijer, Jaap Duim, Piet Lefevre, Jan Speek en nog vele anderen. Niemand heeft eigenlijk de tel bijgehouden, maar volgens sommigen is Joop met ongeveer 250 gespeelde wedstrijden één van de recordhouders in het eerste elftal. Foto's van die jaren staan onder de rubriek foto's archief v.v. Storica Foto's en verslagen. Joop was altijd herkenbaar aan zijn karakteristieke volle baard. 

Na zijn voetbalcarriere was Joop nog twee jaar een gemoedelijke voorzitter met een echt clubhart. Later werd hij ook nog kantinebeheerder voor een jaartje of twee met veel inzet.

De laatste jaren kwam hij elke zaterdag in de kantine om een kaartje te leggen. Hij was ook altijd aanwezig op de vrijdag klaverjasavonden en sleepte menig prijsje in de wacht. 

De vereniging verliest een fijn persoon en trouw lid.

Joop is 74 jaar geworden.

Wij wensen de familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit verlies.

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier