HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Memorial wedstrijd Piet van der Molen: groot succes!

De memorial wedstrijd afgelopen zaterdag was een groot succes. Ongeveer 150 (oud)leden kwamen op de onderstaande uitnodiging af. Na het openingswoord van zoon John van der Molen en na het nuttigen van een broodje en soep konden de oudgedienden zich opmaken voor een wedstrijd tussen een samengesteld team van eind jaren 70-begin jaren 80 tegen de 'oudjes' die nu nog actief zijn bij de club. Het veld werd door de gladiatoren betreden onder luid gejuich, waarbij een spandoek van 5x3 meter met het portret van Piet zichtbaar werd en vele fakkels werden ontstoken. Na een minuut stilte voor Piet en ook voor de overige oud leden die onze club zijn ontvallen werd aan de wedstrijd begonnen. Beste man van het veld was zonder twijfel Piet Lefevre die de 70 is gepasseerd, maar zijn verdedigingstechniek nog immer onder controle had. Na een inspannende wedstrijd in de volle zon werd een einduitslag van ongeveer 6-3 genoteerd in het voordeel van de nog voetballende oudjes. Snel omkleden dus en de gezelligheid van het clubterras opzoeken. Er werd nog lang nagepraat over verleden, heden en de toekomst van onze mooie club. En veel vraag om een soortgelijk evenement b.v. jaarlijks te organieren. Wie weet, we gaan ons best doen. Dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk aan de vele oudgedienden die voor een gezellige middag zorg hebben gedragen. Zonder jullie was het niet gelukt.

 

 

John van der Molen heeft HFC Storica benaderd met het verzoek om voor zijn overleden vader Piet een 'Memorial-wedstrijd' te spelen. Dit in de vorm van een soort van reünie met de spelers, leden en begeleiding waarmee zijn vader een Storica voetbalverleden heeft (ca 1975-1985). Storica zal samen met John de organisatie voor haar rekening nemen. Oud-leden van middelbare leeftijd zullen die middag ook 'nog even' tegen een bal trappen. Het gaat uiteraard niet om het winnen, maar om de nagedachtenis aan Piet en toch ook een beetje plezier onder elkaar. Wij hopen op een grote opkomst. Er zijn ca 70 mensen uitgenodigd. Er zullen mensen zijn die niet in onze plakboeken staan vermeld. Ben jij dat bijvoorbeeld en heb je geen uitnodiging gehad?

Kom dan ook. Ook toeschouwers zijn van harte welkom op sportpark Het Hoge Laar.

 

PROGRAMMA:

12.30 - 13.00                ontvangst oud spelers, oud begeleiders etc.

13.00 - 13.45                broodjes en soep voor genodigden met welkomstwoord door John

13.45 - 14.00                omkleden deelnemers 'Memorialwedstrijd'

14.00 - 15.30                wedstrijd (2x 30 minuten met pauze) /douchen

15.30 - 18.00                napraten in het clubhuis, een borrelhapje wordt geserveerd

 

Voor meer informatie: stuur een email naar freddy.jansen@home.nl of neem contact op met John vd Molen 06-55872361 of Freddy Jansen 06-34122069.

 

Neem vast een voorproefje. Op de website www.hfcstorica.nl staan onder 'foto's (archief) nog veel foto's uit die tijd; onder 'downloads' vindt je alle spelers, uitslagen en standen uit die jaren.

 

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier