HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Meedoen in de subtop !

HFC Storica 3 nestelt zich na zaterdag in de subtop van de 6e klasse groep 20. Kampioensschap is ver weg, alleen plaatsing voor europees voetbal is nog mogelijk en dat al zo vroeg in het seizoen.

Zaterdag kon ons derde zich meten met de virtuele koploper VSCO uit Oosterwolde. Donderdagavond nog aktief getraind met een select aantal mensen. Donderdag werd er getraind op standaard situaties zoals hoekschoppen, ingestudeerde vrije trappen, verre inworpen en wakker zijn bij het eerste fluitsignaal. Donderdagavond stond iedereen met een goed gevoel onder de douche. Men had goed werk verricht!

Zaterdag mochten we dus aantreden op het hoofdveld en na 45 seconden stond VSCO al op 0-1. Alle ingestudeerde dingen van de donderdag en de tactische besprekingen vooraf door onze leider werden in één veeg te niet gedaan. Pfoei was dat even zuchten, maar goed de wedstrijd duurde nog 89 minuten en 15 seconden. Zonder natuurlijk de blessuretijd en eventuele extra tijd i.v.m. de wissels. De strijd ging een beetje gelijk op al kon je wel zien dat VSCO een hele goede ingespeelde ploeg heeft. Fysiek sterk en een goed loopvermogen ook zonder bal. Daar hebben de meeste van Storica een klein beetje hekel aan, maar goed voor de rust was het 1-3, maar het kon ook 0-3 zijn geweest. Dat weet ik namelijk niet meer zeker en eigenlijk weet niemand het van onze ploeg meer, want we werden tureluurs van de speelwijze van VSCO. 

Tijdens de rust probeerde de leider nog de spelers op scherp te krijgen en te herinneren aan de donderdag. Echter mocht dat niet baten en na het laatste fluitsignaal van Gerrit stond de 2-5 eindstand op het scorebord. Dat was eigenlijk virtueel, want we waren de cijfers vergeten van ons scorebord. VSCO heeft verdiend gewonnen en is één van de betere ploegen uit onze competitie.

Later in het weekend verloor onze trots PEC Zwolle op eigen veld onverdiend van PSV. Daar waren we pas echt ziek van met zijn allen.

Op naar volgende week.

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier