Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Zaterdag tegen Hatto Heim eindelijk voetballen?

We zouden het bijna vergeten, maar er is nog steeds een competitie aan de gang in de 3e klasse. Na 2 zaterdagen waarop voetbal absoluut niet mogelijk was vanwege sneeuwval, hopen we dat aanstaande zaterdag de bal weer kan rollen. En meteen een mooie tegenstander in een thuiswedstrijd. De nummer 2 van de ranglijst Hatto Heim komt op bezoek. Hatto Heim heeft afgelopen zaterdag al weer mogen 'ballen' tegen koploper ZAC en verloor die thuiswedstrijd met 0-3. Hatto Heim zal de 2e plek niet uit handen willen geven en zal dan ook op volle sterkte naar Het Hoge Laar afreizen. Met 26 punten uit 14 wedstrijden (8x winst, 2x gelijk en 4x verlies) doet Hatto Heim het prima. De eerste wedstrijd tegen onze jongens van HFC Storica werd in september gelijkgespeeld met 2-2. Wij mochten in Hattem tot in de 89e minuut een 1-2 voorsprong koesteren, doch in de laatste minuut viel alsnog de gelijkmaker. Dat was toen, na 3 nederlagen, ons eerste punt. De verschillende blessures zijn genezen, de koppies staan in dezelfde richting; we hebben er zin in. Bij een overwinning kunnen we aansluiten bij de middenmoot en doen we nog mee in de strijd om de 2e periode. Aanvang 14.30 uur op het kunstgrasveld op sportpark Het Hoge Laar. Kom ons aanmoedigen!!