HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Na goed nieuws draad weer oppakken tegen VHK

Na een periode van tegenslagen was er deze week toch ook een klein beetje goed nieuws te melden. Omdat onze club de opgelegde straf nogal fors vond in vergelijking met die van de tegenstander, was beroep aangetekend tegen de 5 punten in mindering en de boete van € 300,00 die door de tuchtcommissie van de KNVB was opgelegd. En met -gematigd- positief resultaat. De commissie van beroep heeft de straf teruggedraaid tot 3 strafpunten en € 200,00 boete. Nu kunnen we die -vervelende- periode afsluiten en weten we wat ons te doen staat. Punten pakken in de competitie en proberen het linkerrijtje te halen. Aanstaande zaterdag moet daartoe een eerste stap worden gezet. Rode lantaarndrager VHK uit Sint Jansklooster komt dan op bezoek

We hebben deze maand afscheid moeten nemen van onze 'man met de fluwelen techniek', zoals de pers het omschrijft: Edward Herrera Ospina, maar daartegenover staat de herintreding van 'good old Erik Pol'.

VHK heeft uit 10 wedstrijden 2 punten behaald. Er werd thuis gelijk gespeeld tegen WZC (3-3) en Hatto-Heim (1-1).  Verder werd 8x verloren. Het doelsaldo van VHK is ook niet al te best: 9 vóór en 29 tegen. Vorig seizoen werd thuis door ons gewonnen met 5-2. Uit werd echter in een slechte wedstrijd en op een modderig veld verloren met 4-3. De eerste overwinning van VHK komt statistisch gezien steeds dichterbij, dus we zijn gewaarschuwd! De wedstrijd begint om 14.30 uur op Het Hoge Laar.

Kijk voor de stand, de periode's en het volledige programma op:

http://www.hollandsevelden.nl/competities/2015-2016/oost/za/3c/

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier