HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Krap an!!!

Na een goede bekerwedstrijd uit tegen HTC stond er nu het eerste thuisduel op het programma. Thuis voetballen op het hoofdveld en op het mooiste voetbalveld van Zwolle. Alhoewel het veld van EDON en Wijthmen ook in die categorie vallen. PEC Zwolle heeft voor hun voorbereiding ook niet voor niets gekozen voor Wijthmen, maar dat had evenzogoed het Hoge Laar kunnen zijn. Vanaf vrijdagochtend had het echter veel geregend, maar op zaterdagochtend bij de inspectie van Gerrit lag het hoofdveld er goed bij. Geen plassen of andere slootvorming op het veld. Dus geen slootje springen, maar een goede pot voetbal kon op de grasmat gelegd worden en dat werd het ook.

Zaterdagmiddag waren we weer allemaal present. Behalve één van de Wolffjes. De ene Wolff had netjes afgezegd i.v.m. werken op zaterdag en de andere Wolff zal wel in winterslaap zijn geweest. Vorige week had hij zich ook al verslapen en nu denken wij ook weer. In de kleedkamer kwam nog naar voren dat hij beter Beer had kunnen heten dan Wolff, want volgens de natuurliefhebbers houdt een Wolff geen winterslaap. Kijken of hij aanstaande zaterdag er wel is.

Dat mocht eigenlijk de pret niet drukken. Er was wat gedoe om de kleedkamers. Overal waren er handbaldames, veldspelers van DW en tegenstanders. Kortom moeilijk om van de 8 kleedkamers er twee vrij te vinden. Na heel wat geheremiejee eindelijk aan de wedstrijd kunnen beginnen. We begonnen voortvarend, maar Nieuwleusen ook. Voordat we de slaap uit de ogen hadden stond het al 0-2. We dachten even dat we een grote afstraffing zouden ontvangen, maar we rechten onze rug en gingen beter spelen. De training van donderdag wierp zijn vruchten af. Onze geslepen linksback Paul wist een strafschop te versieren en zowaar scoorde we tegen. Bij een stand van 5-6 (jaja lijkt wel waterpolo of korfbal) was er nog een bliksem en donderbui aan de hemel, waarop Johnny de wedstrijd stopte met nog 1 minuut op de klok.

Vermeldingswaardig is de man van de wedstrijd. Unaniem is de rode tornado uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Liefkozend wordt hij ook wel Garfield door de groep genoemd. Hij zal daarom aanstaande zaterdag voor het bier moet zorgen, ben ik bang.

Patrick krulde nog een mooie vrije trap binnen.

Het was bovenal een leuke en sportieve wedstrijd en dat is ook vermeldingswaardig.

Op naar ASC thuis. Het duel der puntlozen, maar als we de vorm vasthouden, dan komt het vast wel goed. 

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier