HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Plantsoenendienst HFC Storica !

Over 2 weken start het voetbalseizoen weer met de beker wedstrijden. Om de gasten goed te kunnen ontvangen moet ons sportpark er toch maar mooi bij liggen. Zo gezegd zo gedaan! Dennis onze hoofd hovenier had alle spullen voorhanden, zodat om 8.00uur de Oldies los konden gaan en ja hoor er verslaapt zich er altijd wel ééntje. Hij kwam een half uurtje later aan op de scooter. Door het goede maaiwerk heeft hij zijn tijd wel weer ingehaald. Dat deed hij met zoveel plezier en kunde dat PEC Zwolle ook interresse heeft in zijn kunnen. Dus wie weet staat er nog transfer op stapel.

De doelnetten zijn gehangen en de palen zijn weer iets witter geworden. De toegang vanaf de parkeerplaats heeft weer een mooi aangezicht gekregen. De struiken tegen de kleedkamers zijn weer op een perfecte hoogte waterpas gesnoeid. De struiken aan de kantine zijde vormen een meer grilliger karakter. De desbetreffende Oldie nam het niet zo nou met waterpas, maar ook dat ziet er weer beter uit. Al het gras is tussen de tegels gehaald dus de loop vanaf de kantine naar de kleedkamers is weer graspollensprietenstruiken vrij. Rondom ons prachtige hoofdveld is het gras gemaakt. Onder de reclameborden en ballenvangers is het weer keurig. Kortom het wordt een plaatje en de zin in het voetbalseizoen zal toenemen.

Volgend week nog het veld uitzetten, kleedkamers uitsoppen en wellicht de reclameborden schoonmaken en dan is alles weer tiptop voor het aankomende seizoen.

De rest van de foto's staan op de plek in de bovenbalk onder het kopje foto's, plantsoenendienst en voor sommige is het niet handig om de vrouwen deze foto's te laten zien, want dan mogen ze het thuis ook doen ;-)

Gerrit zorgde aan het eind van deze dag nog voor een lekker hapje en drankje!

Mannen bedankt! 

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier