HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

John Diender blijft; zaterdag HTC thuis

John Diender en HFC Storica blijven ook aankomend seizoen aan elkaar verbonden. De samenwerking bevalt van beide kanten goed. Er waren dan ook maar weinig gesprekken nodig om tot een contractverlenging te komen. “Binnen tien minuten waren we er wel uit. Het bevalt van beide kanten prima, maar er moet ook nog veel gebeuren. Daar gaan we voor”, aldus John.

 

Diender verwacht dat zijn ploeg in de toekomst nog hogere ogen kan gooien. “We hebben een leuke spelersgroep, vol met potentie. Vijf spelers hebben de leeftijd van 17, 18 jaar en de andere spelers hebben ook voldoende kwaliteit. We moeten stabieler worden om bovenin mee te draaien, uiteindelijk is de ambitie om een gooi te doen naar de tweede klasse. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij”, aldus de oefenmeester.

 

Daar kan John dan aanstaande zaterdag mee beginnen in de thuiswedstrijd tegen HTC. De return van de 1e wedstrijd van het seizoen die door HTC met 3-2 werd gewonnen. HTC bivakkeert momenteel op de 12e plaats met 8 punten uit 13 wedstrijden. Er werd 2x gewonnen (waaronder dus met 3-2 van ons en 0-6 bij SVV), 2x knap gelijkgespeeld (1-1 uit bij SCD en 0-0 thuis tegen Bergentheim) en 9x verloren. Doelsaldo van HTC: 20 voor en 30 tegen. Bij HFC Storica is Edward Herrera langdurig geblesseerd (gescheurde achillespees), maar keren Robert Stegeman en Bertus Finke na lange blessures terug in de selectie. Wij moeten winnen om de aansluiting met de top 5 te behouden, terwijl HTC er alles aan zal doen om van de onderste plaatsen af te komen. Het belooft weer een interessant spektakel op het Hoge Laar. Komt allen. Aanvang wedstrijd 14.30 uur.

 

Kijk voor de overige wedstrijden en de stand op: http://www.hollandsevelden.nl/competities/2013-2014/oost/za/3c/

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier