HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Nieuws voor de F1, F2, D1 en C1 pupillen!!!!

Beste ouders/ verzorgers van onze F1/F2 en C1 pupillen en D1 pupillen 

Iedere week naar trainen door weer en wind, elke zaterdag weer langs de kant van het voetbal veld staan, om je kind te zien voetballen. De ene keer in de zon, de andere keer weer in de regen,  soms ook totaal geen zin om te gaan, maar toch doorzetten. Trainers er leiders die met veel plezier de jeugd het voetballen en de regels bijbrengen. Dit alles heeft geleid tot een Super resultaat. 

Wellicht is het jullie dus ook niet ontgaan, en hebben jullie aan de standen bij de KNVB kunnen zien dat de jeugd in de eerste helft van het jaar vreselijk goed hun best hebben gedaan. Zoals het er nu naar uitziet, zullen onze teams als kampioen en als 2de in de strijd eindigen. D1 is dit jaar niet bij de top 3, maar volgend jaar gaat dat zeker beter. Van iedereen in ieder geval een zeer goede prestatie. 

Wij willen dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, de inzet van de jeugd jullie als ouders, de leiders en trainers willen wij op zaterdag 29 november a.s. onder de aandacht brengen. 

’s Morgens spelen de pupillen de normale wedstrijden thuis, wij hebben diverse media benaderd om foto’s te komen maken van de teams. 

Het is de bedoeling dat de F1 en F2 pupillen om 14:00 uur weer  aanwezig zijn bij HFC Storica 1 – Olympia 28 de pupillen zullen de spelers aan de hand  naar het veld begeleiden. De spelers van F1 graag in trainingspak en de spelers van F2 in tenue. Ook de C1 en D1 spelers zouden we graag als toeschouwers bij deze wedstrijd zien. Na de wedstrijd van HFC 1 zal de prijsuitreiking in de kantine plaatsvinden voor onze F1/F2 en C1 pupillen, ook de D1 pupillen worden niet vergeten. Wij hebben er voor gekozen om alle spelers iets te geven, dus het zal mooi zijn als iedereen ook aanwezig is om de prijs in ontvangst te nemen. 

Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 29 november vanaf 14:00 uur. 

Met vriendelijke groet, 

 

Leiders, trainers bestuur HFC Storica

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier