Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Zaterdag Gramsbergen, altijd lastig!

Na een 2e nederlaag op rij vorige week uit bij Lutten staat aanstaande zaterdag de lastige wedstrijd tegen Gramsbergen op het programma. Zowel in de eerste als in de tweede competitiewedstrijd hebben we het direct na de rust laten lopen; in beide wedstrijden wist de tegenstander direct na de theepauze 3x te scoren. Vorige week bij Lutten kwamen we daarna nog goed terug tot 3-2 (doelpunten Edward Herrera en Eugene Webb) Had de wedstrijd langer geduurd, dan was een gelijkspel zeker niet onmogelijk geweest.

Kunnen we zaterdag thuis tegen Gramsbergen dit probleem na rust voorkomen? En... kunnen we de negatieve serie van de afgelopen 2 seizoenen doorbreken? We verloren in beide seizoenen n.l. de eerste 3 competitiewedstrijden. Een extra motivatie om zaterdag volop aan de bak te gaan.

Gramsbergen staat met 1 punt uit 2 wedstrijden net boven ons. Het speelde uit knap met 1-1 gelijk tegen Hardenberg'85 en verloor vorige week thuis van Hatto-Heim met 3-4. In het seizoen 2013-2014 wisten wij beide wedstrijden te winnen: thuis met 3-0 en uit met 0-2. Vorig seizoen was Gramsbergen de betere ploeg: zowel uit als thuis werd door ons met 1-0 verloren.

Inmiddels mag duidelijk zijn dat ook in dit seizoen van alles mogelijk is in de 3e klasse C. Lutten en Hattem (vorig seizoen nog 4e klasser) staan beiden boven aan met daarachter nu al een grote groep middenmoters. Wij hebben als enige ploeg nog 0 punten, maar bij winst zaterdag kunnen we zo maar weer deel uitmaken van die grote middenmoot.  Wie wordt de kampioen? Wie pakken de periodes? Voorspellen is ook dit seizoen lastig. Als we van onze eigen kracht uitgaan en 'samen' gaan 'ballen' zijn er maar weinigen die makkelijk van ons winnen. Die uitdaging ligt er nu dus, te beginnen zaterdag thuis tegen Gramsbergen, aanvang 14.30 uur.