HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Resultaten 1e selectie

Hoe hebben we het eigenlijk gedaan het 2e seizoen in de 3e klasse? Na een knappe eindspurt met 3 overwinningen op rij, 5 x winst uit de laatste 8 wedstrijden, een spannende strijd tegen degradatie en tot de laatste minuut ook nog strijdend om de 3e periode, kunnen we achteraf stellen dat we knap het 2e seizoen in de 3e klasse hebben overleefd. Volgens 'insiders' is het 2e seizoen namelijk altijd zwaarder dan het 1e seizoen. 

Na afloop van het vorig seizoen werd afscheid genomen van maar liefst 8 spelers, waaronder Hafid (onze voormalige topscorer) en Anel die samen naar CSV'28 vertrokken, Rachid, Orfeo en Sohel (die alle 3 de overstap maakten naar Dieze West), Syaam Ubra koos voor IJVV en Floris die naar Be-Quick vertrok. Daartegenover stond de komst van vier A-spelers die dat vorige seizoen al even mochten ruiken aan het 1e team: Stefan, Elroy, Edson en Lorenzo. Zij hebben zich knap ontwikkeld en geven hoop voor de toekomst. Remco van der Weg werd de nieuwe doelman en daarnaast was er de komst van Jasper Haaksema en Joshua Rahajaan, die er voor hebben gezorgd dat we ons in de breedte konden handhaven en iedereen scherp bleef. En laten we dan de oudjes niet vergeten: Erik Pol kwam als beginnende 40-er terug van EDON en de 48-jarige Henk Buiter wist zich in één van de wedstrijden ook knap staande te houden. Deze groep, aangevuld met de vaste kern, heeft er voor gezorgd dat we ons ook dit seizoen in de 3e klasse goed staande hebben gehouden tegen geroutineerdere tegenstanders. Complimenten!

Dan nog even wat cijfers:

Zowel vorig seizoen als dit seizoen werden we 9e. Vorig seizoen met 39 punten (doelsaldo 56-54); dit seizoen met 36 punten (48-50). We haalden thuis 25 punten (8x winst, 1x gelijk en 4x verlies) met een doelsaldo van 30 voor en 18 tegen.  Uit werd dit seizoen 3x gewonnen, 2x gelijkgespeeld en 8x verloren (doelsaldo 18-32). Daar is dus nog winst te behalen.

De doelpunten werden gemaakt door:

Bertus Finke (11), Eugene Webb (8), Ginaro van Deventer (7), Mo El Bouhni (5), Stefan Pelleboer (4), Stefano Chaar (3), Robert Stegeman (3) en zij die 1 goal maakten: Jasper Haaksema, Lorenzo Lubbers, Joshua Rahajaan, Elroy de Jong, Edward Herrera Ospina, Michiel Wolters en Oumar Sylla.

Volgend seizoen:

Het is nu maar weer afwachten wat er staat te gebeuren tot de sluitingsdatum van overschrijving. Er zullen spelers afscheid nemen om het hogerop te gaan proberen en er zullen spelers terugkomen die het hogerop hebben geprobeerd. Daarnaast zijn er al spelers die hebben aangegeven dat zij het graag een keer bij ons willen proberen. Achter de schermen zullen we er alles aan doen om te zorgen dat er komend seizoen weer een goede selectie staat die wellicht een hogere plaats kan bereiken dan die 9e plek van de afgelopen 2 seizoenen. We hebben bewezen dat we de 3e klasse aankunnen. We hebben er nu al weer zin in!

 

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier