Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Nabeschouwing: 1e punt is binnen, nu Bergentheim thuis

Afgelopen zaterdag hebben we ons 1e punt binnengehaald. Uit bij Hatto Heim werd het 2-2. Nadat we in het eerste half uur weer de kansen misten op een verdiende voorsprong was het de lange verdediger Michel Koridon die in de 36e minuut de 1-0 vrij kon inkoppen voor Hatto Heim. Gelukkig wisten we ons snel te herpakken wat resulteerde in de verdiende gelijkmaker door Stefano Chaar in de 42e minuut. Na rust een snelle goal in de 50e minuut door Bertus Finke wat op dat moment een verdiende 1-2 voorsprong was.  Hatto Heim begon echter meer aan te dringen en, ondanks dat ook wij nog enkele goede mogeijkheden kregen, bleef het lang billenknijpen. Pas in de 89e minuut was het opnieuw Michel Koridon die, wederom een hoge voorzet, vrij kon inkoppen. Teleurstelling omdat we weer de kansen kregen en lang op voorsprong stonden. Positief: ons 1e punt zit in de knip.

Aanstaande zaterdag komt Bergentheim op bezoek. Een tegenstander waar we uit vorig jaar een zwaar bevochten 1-2 overwinning wegsleepten, doch thuis met maar liefst 0-4 van verloren. Bergentheim begon deze competitie net als ons ondermaats en verloor de eerste 3 wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd echter knap gewonnen van de koploper op dat moment Bruchterveld met 3-1. Met 3 punten uit 4 wedstrijden staan ze dus 'maar' 2 punten op ons voor. Bij winst kunnen we de laatste plaats verlaten en laat dat de motivatie voor a.s. zaterdag zijn! De wedstrijd begint om 14.30 op ons sportpark Het Hoge Laar.