Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

PERIODETITEL IS BINNEN: HFC Storica-DKB 8-0

Afgelopen zaterdag hebben we de 1e periode gewonnen met overtuigende cijfers: 8 wedstrijden gespeeld, 24 punten, 44 doelpunten vóór en maar 6 tegen. Zaterdag was DKB uit De Krim de tegenstander. DKB had tot zaterdag nog maar 1 wedstrijd verloren en had inmiddels ook al 29 keer het net gevonden. Het beloofde een lastige klus te worden, temeer omdat we vorig seizoen thuis van DKB verloren met 3-4.

Voor de rust was het spel niet geweldig. Wel hadden we een duidelijk veldoverwicht en wist DKB niet echt gevaarlijk te worden. In de 29e minuut was het raak: Stefano Chaar zorgde voor de 1-0. In de 42e minuut  begon Edward Herrera op de linkerflank aan een solo. Met een geweldige zaalvoetbalbeweging zette hij zijn directe tegenstander opzij en wist hij de bal op maat af te geven aan Hafid Lahzal: 2-0. Vlak voor rust was hij daar dan eindelijk: de 1e goal van Anel Zdionica. Hij maakte in de 45e minuut de 3-0.

Na wat omzettingen in de rust (routinier Erik Pol mocht na een welverdiende vakantie zijn 'come-back' maken) werd het spel beter en beter. Met mooie aanvallen en verzorgd voetbal hadden het deze middag ook dubbele cijfers kunnen worden. DKB kwam er niet meer aan te pas. In de 50e minuut was het wederom Stefano Chaar. Een minuutje later zorgde Edward Herrera voor de 5-0. Sergio Gijsen maakte in de 68e minuut de 6-0. In de 74e minuut was daar de 3e goal deze middag van Stefano Chaar waarna Hafid Lahzal in de 79e minuut met zijn 2e goal voor de 8-0 eindstand zorgde. Het publiek was weer eens kostelijk vermaakt en feest kon losbarsten: de periodetitel was binnen!!

Met een dansende Columbiaan op de tafels (Edward), meerdere live-zangers en een complete drive-inn-show werd er nog lang nagefeest. Complimenten aan allen die van deze dag een geweldig feest hebben gemaakt. Eén groot reclame-affiche voor onze club HFC STORICA.

Volgende week zaterdag gaan we op bezoek bij de huidige nummer 2 van de ranglijst: SCD'83 uit Dedemsvaart.