HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Aankomende wedstrijden voor HFC Storica 11-tallen

  • 1-ste elftal; Zaterdag speelt ons vlaggenschip tegen de koploper in periode 3 Bergentheim. Bij Bergentheim wist HFC te winnen met 2-1. Of ze dit kunststukje kunnen herhalen is nog maar de vraag. HFC Storica 1 zal de verliespartij tegen SVV wel van zich af willen spelen en laten zien dat ze een goede ploeg hebben en toch wel iets te laag geklasseerd staan. Met een goed resultaat zijn alle mogelijkheden nog open.
  • 2-de elftal; De wedstrijd thuis tegen WHC werd met 3-0 gewonnen. WHC doet buiten mededinging mee aan de competitie. Ze zijn op dit moment ook niet meer terug te vinden in de stand. Voor HFC Storica 2 is het zaak om de mouwen op te stropen en na 2 verliesbeurten weer de winst te pakken. Hierna resten er nog twee wedstrijden en de laatste is tegen de terechte kampioen WVF.
  • 3-de elftal; De wedstrijd tegen ASC voor de winterstop, werd uit gewonnen met 2-4. Na twee weken van ups en downs wordt het ook voor dit elftal weer tijd om de winst te pakken. Gezien de eerste wedstrijd tegen ASC heeft men een goede kans om een prima resultaat neer te zetten.
  • D1; HFC Storica D1 moet zaterdag aantreden tegen KHC. KHC is op dit moment koploper die alle wedstrijden nog wist te winnen. Misschien dat Eugene en Ginaro deze week de jongens op scherp kunnen krijgen om toch tegen de koploper een goed resultaat neer te zetten.

Komt allen onze jongens aanmoedigen.

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier