HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Programma HFC Storica elftallen!

Het einde van de competitie nadert met rasse schreden. Het programma voor de aankomende zaterdag is als volgt;

  • SVI 1 - HFC Storica 1; HFC Storica moet aantreden tegen de kersverse kampioen van de derde klasse C. SVI heeft aangetoond een goed voetballende ploeg te hebben. Voor HFC Storica zal de competitie als een nachtkaars uitdoven, na de verliespartij tegen Bergentheim. Toch mag HFC Storica blij zijn met een eventuele positie in het linkerrijtje. Bij een goed resultaat zaterdag behoort dat nog tot de mogelijkheden. Jongens laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent. HFC Storica feliciteert uiteraard SVI met het behaalde kampioensschap en wenst ze veel succes in de 2-de klasse. Wij denken dat ze daar zeker geen modder figuur gaan slaan.
  • HFC Storica 2 - SVI 8; Bij SVI heeft HFC Storica een magere 0-1 overwinning geboekt. Inmiddels zijn we al weer een paar maanden verder en heeft het elftal al een paar sterkhouders af moeten staan aan het eerste. Dat is een logisch gevolg van blessureleed bij sommige jongens van het eerste. Waarvan Edward eigenlijk de langst geblesseerde is.  Wij wensen hem een nog sneller herstel toe. HFC Storica 2 zal na de verliespartijen van de afgelopen weken, maar weer eens een wedstrijd in winst om moeten zetten.
  • HTC 5 - HFC Storica 3; Het derde heeft vorige week een goed resultaat neergezet. Tegen "angstgegner"  ASC werd met 3-0 gewonnen. Eigenlijk had het bij rust al minimaal 4-0 moeten staan. Er was veel scoringsdrift bij het derde, maar het netje vinden was toch heel moeilijk. De scheidsrechter van de dag was John. Hij floot een hele goede wedstijd en dat mag ook wel eens vermeld worden.
  • SEH D3 - HFC Storica D1; De verwachting is hoog na de winstpartij van vorige week tegen de koploper KHC. Als D1 een goed resultaat  behaald is dat een mooie afsluiting voor deze D-jongens. Dit jaar voor het eerst bij elkaar en dan zo hoog eindigen. Hulde mannen en succes tegen SEH.

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier