HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Contact>Lid worden van HFC Storica

Lid worden van HFC Storica

Meld je aan!!

Wil jij lid worden van HFC Storica? Stuur dan een mail naar hfcstorica@live.nl waarna een bestuurslid contact met je opneemt. Of kijk onder bestuursleden op de website. Heb je in de laatste 3 jaar bij een andere vereniging gespeeld? Dan heb je overschrijving nodig. Dit kunnen wij voor je regelen. Geef in dat geval even je KNVB-spelersnummer aan ons door en wij regelen de rest.

 

Contributie:

- Spelende leden (18 jaar en ouder) € 20,00 per maand

- Jeugdleden (tot 18 jaar) € 10,00 per maand

- Niet spelende leden € 10,00 per maand

De inning van de contributie is door HFC Storica uit handen gegeven aan een extern bureau: 'Club Collect'. Club Collect voert de contributie-administratie en zorgt voor de inning en correspondentie m.b.t. de contributies. Ieder lid ontvangt een eigen unieke inlogcode en kan zelf zijn gegevens m.b.t. de contributie aanvullen. Kijk voor meer informatie op de website: clubcollect.com.

Het verenigingsjaar van HFC Storica loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het lidmaatschap is overeenkomstig de statuten van de vereniging (die op de website staan vermeld) uitsluitend per jaar te beeïndigen. Dit dient schriftelijk te gebeuren uiterlijk 4 weken vóórafgaande aan een nieuw verenigingsjaar. Indien HFC Storica niet tijdig een schriftelijke opzegging ontvangt, dan is het lid over het volgende verenigingsjaar de volledige contributie verschuldigd. Het bestuur is bevoegd hiervan (deels) ontheffing verlenen indien de omstandigheden daartoe aanleiding geven.

  

Bankrelaties HFC Storica:  

ING Bank:  NL21 INGB 0002.1084.22

Rabobank: NL22 RABO 0178 2894 42 

 

 

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier