HFC Storica

Onze Sponsoren

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws

Nieuws

Mooie pot voetbal op zatermiddag!

Gisteren stond er een oefenwedstrijd op het programma voor HFC Storica 1 tegen SVN '69 uit Nijeveen. De gasten uit Nijeveen gelegen noordelijk van Meppel komen ook uit in de 3e klasse. Zij staan hun mannetje in de derde klasse D. Zij staan op dit moment op de negende positie met 16 punten. Lijstaanvoerder is DESZ met 36 punten, gevolgd op 10 punten door de nummer 2 Fit Boys.

Je gaat ervan uit dat in Januari voetballen een winters karakter zal hebben, maar met 12 graden en veel regen lijkt het wel een wedstrijd in de herfst. De wedstrijd begon om 13.30 en ongeveer rond kwart drie werd het gelukkig droog. De regen had echter geen invloed op het spel van beiden kanten.

Het spel golfde mooi op en neer, met een vooral goed combinerend HFC Storica. Men gunde elkaar de bal, zocht goed de combinaties en soms was het mooi om te zien. SVN deed goed mee en speelde vooral snel vooruit. HFC Storica speelde vandaag weer fris voetbal met een debuterende keeper. Jeffrey stond vandaag goed zijn mannetje. Speelde goed mee en was met een paar goede reddingen goed op weg om de nul te houden. De nul houden ging vandaag echter niet lukken. SVN strafte een defensiefoutje goed af en de andere goal was een prima aanval.

Bertus maakte de tweede helft  zijn rentree na lang blessureleed. Hij zette zijn rentree met 2 treffers kracht bij. Robert pakte ook na een slepende blessure weer zijn wedstijdminuten mee.  De eerste goal werd gescoord door Stefano in de eerste helft na goed combinatievoetbal.  Als de winter uitblijft staat volgende week de eerste return wedstrijd van de competitie weer op stapel. Dan komen de buren van HTC op bezoek. De uitwedstrijd werd door HFC met 3-2 verloren, dus is er iets goed te maken, maar daarover van de week meer.

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Word lid van HFC Stroica! Klik hier Wie zijn er jarig? Klik hier